Rodila jsem na Bulovce podruhé a ačkoli se vyskytly komplikace -dcera se narodila s vrozenou vadou - mám na pobyt a porod v rámci možností pěkné vzpomínky a zpětně si uvědomuji, jak moc mi přístup lékařů porodníků, asistentek, sester i dětských lékařů pomohl v těch prvních dnech a dodal naději, že vše zvládneme. Všichni byli profesně stoprocentní a navíc měli velice lidský a milý přístup. Dovolím si ještě vyjádření k monitorům - nám zřejmě oběma zachránil monitor těsně před porodem život - monitor začal pípat a paní doktorka zjistila, že se malá dostala do špatné polohy a je nutný akutní císařský řez. Takže ještě jednou moc děkujeme!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.