Ahoj Týnko!
Mooooc držím palečky, třeba to tentokrát vyjde!!! K těm příznakům... od početí mě hodně silně bolela prsa. Mívám je citlivá asi týden před menstruací, ale tentokrát to bylo mnohem dříve. Měla jsem za to, že je to PMS, ale nebyl!!! Pocity nevolnosti přišly, jestli dobře počítám, v 5tt, ale v knihách píšou, že je ženy mohou (a nemusí) pociťovat už od 2tt. Právě jsem v 9tt a mám pocit, že už pomalu ustupují (ale určitě zas příjdou jiné:o)). Taky se už necítím tak k smrti unavená. Dokonce už můžu doma i něco udělat!!!:o)))Taky si vzpomínám, že jsem pořád měla pocit, že MS příjde, až do 16 dne zvýšených teplot. Cítila jsem totiž pocit napětí v děloze jako pokaždé těsně před MS.
V Y D R Ž Týno, třeba tě miminko překvapí, tak jako nás. Rozhodně jsme je nečekali v prvím sledovaném cyklu!
Joo, a jestli můžu... zkoušeli jste rozevírat děložní hrdlo pomocí hlazení čípku prstíkem těsně po tulení?? Pořád si myslíme, že nám to pomohlo k našemu miminku. Hned po "dotulení" jsem si opřela nohy o stěnu nad postýlkou a můj nejmilejší mě něžně hladil a otvíral uvnitř. Zkuste to, pokud jste to už nezkusili...
Myslím na tebe. Ozvi se
Pavla
Předchozí