Ahojky ahojky..stále 2v1 ale už to mám za pár...miminko zlobí..Zbyňda ještě víc...takže si to fakt moc užívám....a na net moc času nezbývá...no ale já si ho jako správný závislák stejně najdu.. Léňo jj učení jsem ráda že mám maturu za sebou a říkala jsem že bych se taky mohla do něčeho pustit no uvidím jestli nezůstane jen u těch plánů... Ali kde jsi??? Já každý pátek v tesku....ale na tebe štěstí jaksi nemám????Se míjíme...ale snad se srazíme...mám na tebe dotaz..a chci ho vyřešit a pořešit do Vánoc...ve Sluníčku máte super koberec...myslím ten hrací koukala jsem k tobě na mmb do alba..líbí semi ta farma...ke jsi ji sehnala??? Tohle by snad Ježíšek ještě unes....a takynašemu traktoristovi a zemědělci by určo udělal radost....moc díky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.