Dne 17.10.2008 přišel na svět můj první synek Pepíček. Bohužel nastaly komplikace a tak jsem podstoupila císařský řez. Ten den si asi rezervoval pro sebe protože se narodil jediný :o) Na porodnici byli všichni super a moc jim děkuji za profesionální přístup. Dále chválím i sestry na oddělení šestinedělí, ale bohužel jsem se dozvěděla že císaře tam berou tak, že maminka nechtěla trpět při normálním porodu tak si řekla císaře aby to bylo bez bolestí. Mě osobně jedna sestra řekla když mi vyndavala steh, že když si vymejšlíme operace tak pak musíme trpět (myslela tím bolesti jizvy). Kdyby bylo na té sestře tak by mě nechala rodit normálně a malej by se udusil, vůbec neví podrobnosti a soudí. Takže jsem ráda, že prim. Blšťák zakročil a rozhodl o císaři. Malýmu se totiž nedostával kyslík a když ho vyndali přišli na to že měl okolo krku omotanou 2x pupečníkovou šňůru. Chytla jsem super tým, takže Ústeckou porodnici opravdu doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.