| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máme doma leváka

Ahoj holky!

Já jsem levák a jako dítě jsem to docela pocítila. Doma to vůbec neřešili, dělala jsem všechno levou, tak to tak naši nechali. Ale, jak jsem nastoupila do školy, byla jsem jsem jediný levák ve třídě a učitelky si myslely, že chci být zajímavá. Posílali mě do nějakých poraden, jestli jsem OK. Mamka to se mnou absolvovala pouze jednou, pak jsme to ignorovali. Ve škole jsem v matice musela psát na tabuli pouze pravou, ale nešlo mi to, tak jsem přišla s brekem a pětkou. Potom naši udělali ve škole takový vítr, že jsem byla konečně uznaná za leváka. Psát plnícím perem levák nedokáže, všechno si maže, nůžky potřebuje taky levé.To jsou ale jen prkotiny a doufám, že dneska se to stát už nemůže!!
Můj kluk má 2,5roku, nechávám ho atˇsi hraje rukou kterou chce, bohužel dělám
typicky levé chyby, dávám třeba misku na levou stranu, rohlík mu podávám do levé, ale myslím, že si nakonec vybere ruku kterou bude chtít. Rozhodně se nepůjdu nikam radit, to by musel mít jiné problémy. Leváci jsou naprosto stejní jako praváci.
Nedělejte z toho maminky, PROSÍM dětěm trable!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.