Pred rokom som mala tú česť rodiť v uvedenej porodnici. Čo sa týka porodu, prebehol bez komplikácií, prístup porodnej asistenky, veľmi skvelej ženy p. Mihulovej bol vynikajúci a nezabudnuteľný. MUDr. Rejtová s prístupom trošku chladným ale zato veľmi profesionálnym. Čo sa týka porodu nemám žiadne námietky skor len samé chvály.
Na oddelení šestinedeliek, sestričky až na jednu,veľmi milé a vždy dobre naladené.
Ale jedno mínus predsta len táto porodnica pre mna mala. Po porode sa mi strašne zhoršila pokožka keď som sa na to informovala z čoho a prečo to mám, bolo mi zdelené že už tu taký prípad mali a že to samo odíde a samozrejme nezabudli dodat, že sa mám venovat bábatku a nie sebe, že som veľmi precitlivená. Ano priznávam, možno som bola precitlivená, ale myslím si, že to nemení nič na veci venovat sa nielen bábatku ale aj mamičke. Veď ako sa može mamička ktorá nieje v dobrom zdravotnom stave venovat na plno bábatku.Je pravda, že milujúca mamička dokáže všetko a bolo to aj v tomto prípade. Prepustili nás z nemocnice na 4 deň a nutno dodať, že som skončila u kožného s vážnym akútnym zápalom kože.Naštastie sa to všetko po mesiaci a pol vrátilo do normálnych kolají ale priat by som to nepriala ani nepriatelovi. A čo sa týka porodnice,aj keď mám takúto nemilú skúsenosť, rodiť tam pojdem aj druhý krát. Veď nie na darmo sa hovorí:niečo zlé je na niečo dobré a ja viem, resp. dúfam, že po druhý krát sa to opakovať nebude.
Předchozí