Já osobně kdybych měla rodit po třetí tak u Apolináře.Po prvé jsem rodila v Londýnský-Praha 2 v roce 1989 v červenci a po druhé letos 2004 v dubnu.Bylo to jako nebe a dudy.Od chvíle co jsem přijela do porodnice se o mě pořád někdo staral nebudu Vás zatěžovat detaily.Po porodu jsem dostala najíst a mohla se dojít osprchovat.To v roce 1989 nepřipadalo v úvahu.Dětské sestřičky ať přijdete s jakýkoliv problémem velice ochotně Vám poradí a hlavně pomůžou.A nesmím zapomenout na porodní asistentky,taky super.A proto děkuji všem u Apolináře,že se o nás rodičky tak ochotně starají a jestli budu rodit potřetí tak jedině u Vás.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.