četla jsem vaše povídání s Tynou a nemohla se dočkat jak to dopadne, moc ti gratuluju :o) a držím palečky ať máš krásné a hlavně zdravé miminko. My máme s manželem za sebou 8 měsíců "neúspěchu". Občas jsem z toho už trochu smutná (někdy i dost)když přijde MS, ale povídání na těchto stránkách mě vždycky nakopne a rozhodně to nevzdám!!! Díky tobě i všem, které sem píšou, určitě to nepomáhá jen mě. Chodím si sem "číst" už delší dobu, ale dneska jsem se rozhodla, že se přidám. Tak bříškům zdar, jednou se to musí podařit :o)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.