| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Ještě chci něco dodat.Tenkrát jsem z té zkušenosti byla tak mimo, že jsem ani nepomýšlela na zaslání nějaké stížnosti, třeba na vedení.Spíš jsem už nechtěla o nikom slyšet..Další věc je, že prim.Podholová je tam "velké zvíře", tak si myslím, že by to stejně smetli ze stolu.Možná dnes, s odstupem času, bych to možná někde mohla více zveřejnit, podobně jako zde.Je to ale o lidech.Co se týče porodu a potratu, tak jen vím tolik, že potrat je do konce 24tt, poté jde o předčasný porod.Mě se holčička narodila v 26tt a po narození byla živá.Mrzí mě, že jsem ani neměla možnost jí dát šanci,prostě ji nechali jen tak skonat.Uvědomuji si, že by to bylo s velkými problémy,kdo ví, jak by to dopadlo.Ale o tom mají rozhodovat rodiče, i když na ta rizika musejí být upozorněna lékařem.Mrzí mě, že mě nenabídli dvě možnosti, rovnou rozhodli tak.Pak mě jedna sestřička řekla, že takhle je to lepší, že nemusíme alespoň zařizovat pohřeb..Takže ta možnost tu byla.Kdybych to věděla, určitě bych radši tu holčičku pohřbila-pokud by nepřežila.Takhle skončila jako nějaký biologický odpad, kdo ví kde!! To mě strašně dodnes zraňuje.Mám ale jednu veselou zprávičku! Jsem opět těhotná a čekáme zase holčičku!Už za necelé dva měsíce!Moc mě to pomáhá a zmírňuje to tu prožitou, nepříjemnou událost. Přeji Vám všem hodně štěstíčka a zdravíčka a jen dobré zkušenosti a příjemný porod!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.