díky za přivítání. Je fajn takhle se podělit o svý pocity někomu, kdo to chápe. Držím ti palce u doktora, určitě dej vědět co poradil. Já jsem tady někdě vyčetla ty zázračný vitamíny Mamavit. Ten sice neměli, ale koupila jsem si Maternu (lékárnice říkala, že je to totéž) a naordinovala si jí, tak jsem zvědavá .... Poslední měsíc jsem dostala MS až 36 den a to mám normálně za poslední 4 měsíce tak 28 cyklus (před tím jsem to měla po vysazení prášků tak 3m rozhozený). Umíš si představit, že tentokrát to se mnou začvičilo. No ale co se dá dělat, jen se oklepat a nevzdávat to. Teď jen čekám na OV a doufám, že to nepropásnem. Tak hurá do toho :o) Lucka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.