"...každá rodička musí v nemocnici povinne min. 2 hodiny po pôrode ležať..."
Sylvie ja si to nemyslím, ja vychádzam predovšetkým z vlastnej skúsenosti, a so skúsenosti ďalších mamičiek ktoré dobre poznám a napríklad aj zo skúsenosti mojej sestry(medičky), ktorá sa v slovenských a českých nemocniciach pohybuje. Každopádne pripúšťam, že niekde rodička nemusí tie dve hodiny ležať ale určite nie kvôli tomu aby si zo zeme dvihla spadnutú vložku a odstránila "ten svinčík". Ak tu niekto napíše takýto prípad (ktorý si myslím, že je skutočne raritou a v žiadnej normálnej nemocnici nie je pravidlom) tak by mal uviesť dátum a miesto kde sa tak stalo pretože inak je to pre mňa fakt len historka na strašenie budúcich mamičiek.
A to som sa už radšej ani "neobula" do tej časti Misinho príspevku kde personál nemocnice kričí na rodičku, že príliš pribrala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.