Ahoj všem! No, nemůžu říct nic s jistotou, ale vypadá to velice nadějně!!! Vůbec jsem to tento měsíc nečekala, protože tulení proběhlo 2 dny před ovu a pak manžel odjel na týden pryč. Nic teda nemám ještě jisté ani potvrzené od doktorky, ale - dnes mám 38. den cyklu, MS se dosud nedostavila. Teploty se pohybují mezi 37,1 až 37,3. Prsa mám nalitá, bradavky dost citlivé i na lehký dotek. Břicho mě pobolívá, mám je docela nafouknuté. Čípek se mi zdá mírně zduřelý, ale stále nízko a zavřený. Taky jsem zaznamelala docela hustý hlen. Vysoké teploty mám už 22. den!! Vypadá to opravdu nadějně. Těhotenský test jsem si dělala v pondělí tedy 36.DC - testovací čárka byla slabá, ale dobře viditelná :) Opravdu to vypadá skvěle, až tomu ani nemůžu uvěřit. Nechci to zakřiknout, tak mi, prosím, ještě negratulujte! Na gyndu jsem volala, ale řekli mi, že je moc brzy - mám se ozvat 12. července, pokud se mi menzes nedostaví. Holky, já jsem z toho úplně PAF :o) Bojím se být šťastná, abych pak nebyla zklamaná. Kéž by to vyšlo! I vám všem - snažilkám! Moc na vás myslím a držím pěstínky!! Zatím se mějte bájo a já se vám zase ozvu, jestli teda jo nebo ne. Papa, Iv* (snažilka od února)
Předchozí