Milá Misa, myslím si ze aj ked nemám ikonku a emailovú adresu tak velmi dobre vies kto som. Uz sme si párkrát pokecali :o). Svoju schránku zverejnit nemienim pretoze nestojím o to zavíriť počítač ktorý nie je môj (tak ako sa stalo v tom predchádzajúcom z ktorého som sa hlásila registrovaná). A pokiaľ sa dobre pamätám tak zmena Tvojej ikonky má inú minulosť. Ak sa mýlim oprav ma. Prihlasovala si sa ako Misa2 s CB fotkou zeny (mimochodom neviem komu vadila ale mne teda nie) a ako Misa3 + iná ikonka si sa zacala prihlasovat po tom co si sa na pôvodné heslo nemohla dostat. Tolko si pamätám, písala si to v nejakej inej diskusii. Ale to len na okraj. K tej druhej téme: Bojovat za práva pacientov budem ale nebudem plytvat energiou na príbeh ktorý sa stal neviem kde a neviem kedy a neviem komu. Tým že sa tu navzájom budeme strasit a utvrdzovat v tom ze je to v nemocniciach hrozné (vo vseobecnosti) tým nikomu nepomôžeme. Napíš konkrétny prípad, konkrétne osoby, konkrétnu nemocnicu kde sa práva pacientov bežne takto hrubo porušujú a ja som ochotná, vrámci možností, aktívne sa pridať k jeho riešeniu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.