ahoj vsem tehulkam a maminkam.
U apolinare jsem rodila 25.11.2008 a musim rict, ze jsem naprosto spokojena. Tym na porodnim sale byl naprosto super, i kdyz u mne nebyl kazdou chvili nekdo (krome manzela), tak jsem rozhodne nemela pocit, ze by mne nekdo zanedbaval. Stacilo, aby manzel vystrcil hlavu z boxu a uz u nas byl nejaky zdravotnik, co ze se deje.
Pokazde, kdyz mi neco delali, nebo davali medikamenty, tak mi to vysvetlili - co to je a co to udela, navic to vysvetlovali celkem pochopitelne.
Na to, ze ten tyden byl neskutecny naval porodu (Podoli melo zavreno), takze meli neskutecny frmol, tak musim rict, ze to zvladli naprosto profesionalne a ja ten naval rodicek temer nepocitila.
Co se tyce oddeleni sestinedeli, tak si v podstate take nemuzu stezovat. Uvitani sestry bylo sice velice chladne, ale z odborneho hlediska nikomu nic vycitat nemuzu. S zenskymi sestrami jsem moc do styku neprisla (akorat mereni teploty, vizity apod.), takze nemuzu moc hodnotit. Daleko vic jsem komunikovala s detskymi sestrami (pece o miminko, kojeni apod.), a tam si opet nemohu na nic stezovat, spis jen chvalim a chvalim :).
Nicmene na sestinedeli uz bylo daleko znatelnejsi, ze chudery sestry (at zenske nebo detske) proste maji strasne moc prace. Samy od sebe se nam zas tak uplne venovat nemohly,jak bysme si asi kazda maminka predstavovala, ale kdyz jsem za nekym prisla s konkretni prosbou, bylo mi vse vysvetleno, pripadne nazorne ukazano. A to bez toho, abych mela pocit ze obtezuji.
Takze ja Apolinare hodnotim naprosto kladne a pozdravuji vsechen personal, at se jim dari a at jim te prace trochu ubude, to co tam bylo minuly tyden bylo fakt huste ... :)
Předchozí