Tak to jsem zase já :) Zatím nic nového, dnes 40. den cyklu, teplota dnes ráno 37,3. Radu jedné z vás, ať si udělám těhotenský test podruhé, jsem poslechla - a to dnes - opět tu byla slabá, ale jasná testovací čárka :o)
Díky vám všem za podporu!! Verčo, Tobě kéž to vyjde a určitě v tu středu napiš!! A vás - dalších snažilek - kéž se také drží štěstí a brzičko to přijde! Cykly ať se vám krásně ujasní a vy můžete s jistotou určit ty správné dny.
Karčo, jak jsi psala o těch pocitech - přesně tak se cítím!! Teď mám strach, že jestli je ve mně skutečně mimísek, abych to zvládla, udrželo ho po celou tu dobu, správně ho vyživovala, opatrně cvičila...je to asi přirozený. Zatím nic ale opravdu není 100%-tní. Pokud v tom jsem, tak jsem ve 4. týdnu a doktor prý zárodek skutečně může rozpoznat nejdříve od 5. týdne. Mám strach z potratu, ale snažím se na to nemyslet a uvést se do té správné pohody. No, uvidíme, jestli se to vydaří. A když ne-e, tak vám zase budu psát všechny ty svý trápení...však vy to znáte a víte dobře o čem je řeč...holky, já vám to všem tak přeju!!! Snad tohle léto bude pro vás, či pro nás, všechny šťastné a úspěšné! Stále na vás myslím! Zatím pá, Iv*
Předchozí