Všichni na porodním dále byli skvělí, porod byl dlouhý, ale všichni byli na mě velmi milí a příjemní (rodil mě pan primář). Porod byl díky tomu pro mě zážitek, na který vzpomínám s hezkými pocity. Bohužel šestinedělí - noční můra. Malý se neuměl přisát a chovali se ke mě jako k úplně neschopné matce, dokonce jsem zaslechla, jak se mezi sebou bavily, že mi musí dát najevo, že mám být samostatnější!!! A to jsem chtěla jen, aby mi ukázali jak kojit, jejich povinost!!! Prsa jsem měla neuvěřitelně nalité, dokonce mi tam i popraskala kůže, ale všichni se furt tvářili, že nevidí žádný problém. Malý řval hlady a já jsem brečela zoufalstvím. Až třetí směna mi přinesla kloboučky a řekli mi, že mám špatně tvarované bradavky. Mimčo se okamžitě přisálo a bylo po problému. Celou cestu domů jsem brečela. Naštěstí jsem se doma rychle zpamatovala a hned druhý den jsem už fungovala normálně. Teď čekám další dítě a zvažuji kde rodit. Uvažuji ale zase o Hořovicích, není to žádná "velkovýrobna dětí" a teď už budu vědět, co s mimčem. Zázemí je tam slušné, pokud matka nic nepotřebuje (bohužel)a pokud bude s mimčem vše v pořádku, není asi důvod jít jinam.
Martina
Předchozí