Ahoj nejsem přeborník přes pc a také nemám počítač dlouhou dobu,ale hledala jsem radu a spíše i pomoc co dělat když je dítě hodně hyperaktivní teda trpí nemocí ADHD a četla jsem si v diskuzích tak jsem narazila na odpověd paní Evy a dvě děti a u nás je to do písmenka uplně stejné,jak jsem četla je to starší článek,ale ráda bych se dozvěděla jakou odpověd paní Eva dostala,nebot já jsem uplně na dně a připadám si,že někde zklamavám jako matka,už si kolikrát nevím rady.Neustále si říkám,bud v klidu,ale moje nervy jsou neustále na pochodu,protože vím,že každý den se to opakuje a někdy mi připadá,že se to i zhoršuje a hlavně ted,když syn nastoupil do první třídy,tak má neustále problémy se spolužáky,dnes mi přišel s rozbitou hlavou ze školy jen proto,že obtěžoval děvčata tím,že je udajně pusinkoval a chápu,že se to děvčatům nelíbilo,ale žduchly jej tak,že spadnul na roh lavice a museli jej ošetřit na ošetřovně.Spaní učitelkou i s rodinou mu neustále vysvětlujeme snažíme se mu vyjít vstříc,pochopit jej chválit,ale někdy nám prostě připadá,že to mluvíme do prázdna odkýve nám totiž,že rozumí všemu co mu říkáme,že to chápe,ale za okamžik jsme tam kde předtím.Byla bych ráda kdyby nám někdo mohl poradit co máme dělat,moc své děti miluju a jsou celý můj život chtěla bych synovi pomoct,vždyt jsem tady přece pro něj.Byla bych vděčná za jakoukoliv radu.Předem děkuji
Předchozí