Ráda bych touto cestou vyjádřila svou maximální spokojenost s péčí porodnického personálu v Krči. Rodila jsem tam letos, 30. května, takže mé dojmy nejsou až tak zastaralé, jako některé jiné zde. U porodu byl se mnou manžel a i on si přístup všech pochvaloval. Tolik diskutované holení a klyzma - oholila jsem se sama doma a přinesla si Yal. Obojí bylo přijato od porodní as. bez jakýchkoliv poznámek, dokonce mě pochválila , že jsem byla schopná se přes to břicho oholit. U porodu byl doktor Menšík, ale jen přihlížel, jeho zásahu nebylo třeba. Přesto mi vysvětloval co se děje a co dělají.
Na šestinedělí jsem nepotkala nepříjemnou sestru, dětské sestřičky byly moc milé a dokázaly poradit, i když jsem za nima přišla v noci.
Takže sečteno a podtrženo - Krč jako porodnici můžu jen pochválit a všem budoucím maminkám vzkázat, že tahle porodnice je dobrá. Nedejte na negativní zážitky z let minulých, které sem jiné maminky píšou, letos v květnu jsem si Krč nemohla vynachválit.
Ještě jednou bych ráda poděkovala dr.Menšíkovi a por.asistentce Mirce Vyhnalové.
Předchozí