Ahoj Tynko a díky moc za Tvé myšlenky a palečky!! Určo to pomohlo :) Minulé zprávičky od Tebe jsem si skutečně nevšimla - nezlob se! Často to přehlídnu, když to není zrovna dole :) S těma teplotama jsi mě potěšila, protože mě už skutečně víc nestouply - dnes mi to dokonce malilinko pokleslo na 37,1. Udělala jsem si znovu test - už potřetí - jsem magor, viď?! :) Opět byl pozitivní, tentokrát už byla testovací čárka hodně silná :) Mám dnes 45. den cyklu. Jen ta teplota mi nasadila trochu brouka do hlavy. Jinak jsem samozřejmě přešťastná a jen mám obavy, abych miminko udržela - dnes by mělo mít 29 dnů!! Mám taky štěstí v tom, že mi není vůbec špatně! Mám jen nalitá, citlivá prsa, taky jsem unavenější než obvykle, náladová, přecitlivělá....
V pondělí mám zavolat na gyndu - pokud teda nezačnu ještě krvácet - snad to zvládnu!!
A Ty ještě vyčkáváš? Kéž by Ti to taky vyšlo!!! Taky dál piš, jak to s Tebou vypadá - i já na Tebe myslím a držím všecky palečky!!! Přeji moc moc štěstíčka!!! Zase si napíšeme, ju? Už se těším! Zatím papa, Iv*
Předchozí