Ahoj Ivko, je to parádní zpráva. Podle tvého přání ti nebudu gratulovat, ale stejně by bylo super kdyby ti to vyšlo. Všem Vám (co už mají nebo se daří) tak trošku závidím. Je to určitě něco krásného, když se v bříšku něco hýbe. S manželem jsme to začali zkoušet od dubna. V květnu zmatek, ale nic nenormálního. Musela jsem jít sice na injekci, ale potom to bylo v pohodě. Až od 14. dne tohoto cyklu jsem se začala měřit a nepřipadá mi, že bych měla ovulaci. No nic. Teď se blíží menses a já mám prsa hrozně citlivá a břicho jako bych se něčeho hrozně přejedla. S manželem jsme se tulili co to dalo, ale na mimi jsme se snažili nemyslet. Ale bohužel vůbec se necítím jako bych byla těhotná. No nic, snad příště. Tobě a všem to moc přeji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.