Ahojky tak v pátek jsem byla na gyndě, doktorka mi řekla, že podle čípku to na těhotenství nevypadá, ale vzala mi odběry a ty budou až za 14 dní. Teplotu jsem měla dnes 37,3¨ani mi neklesá. A ta čirá tekutina z bradavek- prý to jsou všechno hormony (skoro 10let braní antikoncepce..), a jde to do hlavy. Ach ty hormony!!! Iv tobě přeju ať ti to vyjde ( ale vypadá to že ti to končně vyšlo) Já se ozvu, až budou hotově ty odběry a jak to vše vypadá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.