Ahoj Zuzi! Máš úplnou pravdu - určitě to vyšlo proto, že jsem na to vůbec nemyslela. Když přešel 35. den cyklu, bylo mi jasné, že to asi vyšlo. Opravdu jsem tento měsíč skoro ani nedoufala (jen velmi malilinko ve skrytu duše). Hodila jsem to ale z větší části opravdu za hlavu a vidíš - je to tu. Dnes opět pozitivní těhotenský test - už třetí. Musí to být ono.
Moc Ti fandím, aby Ti to také vyšlo!! Ta dovolená by to měla jedině podpořit! A ničeho se neboj! Já taky ještě nemám vyhráno a dost se bojím, abych ten překrásný dáreček dokázala udržet a nijak mu nechtěně neublížila (cvičením, každodenním stresem...). Vitamínky jsem baštila a pořád baštím - ikdyž už ne každý den, ale jen ob den - spíš teď láduju ovoce a zeleninu.
Tobě kéž to taky brzy vyjde - nejlépe hned tento měsíc :)!! Chce to jen čas a pohodu. Napiš, jak jsi dopadla! Moc na Tebe myslím!!! Zatím pa, Iv*
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.