Ahoj Verčo! Chápu, že zpráva od doktorky je pro Tebe jistě bolestná, ale nezoufej! Bude pro Tebe lepší v těhotenství nevěřit, abys pak nebyla zklamaná ještě víc - pokud to ještě vůbec jde, viď?! :( Veru, mrzí mě to! Všechno to vypadalo tak nadějně...takže dalších 14 dní čekání. Hlavně, abys byla
v pořádku Ty!! To je teď nejpřednější!!! Určitě to chce čas a zdravý životní styl. Můžu se Tě zeptat, co jsi brala za antikoncepci? Jen tak ze zvědavosti. A byla třífázová nebo jednofázová? Já brala Diane 35, jednofázovku. Asi je to ale všechno ničitel zdravého menstruačního cyklu :(
Bašti hodně ovoce a zeleniny - teď vládnou melouny :o) Tak jdi do toho, zajeď si s přítelem či manželem na dovču a projevujte si svou lásku! Mimi přijde, když to budeš nejmíň očekávávat (vím dobře, o čem mluvím :o)). Fakt mě to ale bolí a cítím s Tebou. Nezapomeň, že každý měsíc máš novou naději - každý měsíc!! Držím pěstínky, abys byla v pořádku a samozřejmě, aby vaše malé už bylo brzy "na cestě"! Jsem s Tebou!! Hodně sil a trpělivosti!! Zase napiš,
co nového! Myslím na Tebe! Zatím pa, Iv*
Předchozí