Z vlastní skušenosti mohu kozí mléko jenom doporučit.Již od narození trpím AE a mléko mi na spoustu let pomohlo.Když jsem ho přestala pít,tak se po nějaké době opět oběvili flíčky.Mám 2,5letého syna a tuto nemoc zdědil po mě.Na kozí mléko jsem se ptala kožní lékařky a ta nám ho moc nedoporučovala.Jenže u syna se hned po narození oběvila silná forma AE a lékařka nám neuměla pomoci.Skoušeli jsme spoustu mastí a bez nějakého většího úspěchu.K lékařce docházíme pořád,ale stím,že kozí mléko pijeme a problém zmizel.Jen bych doporučila pít mléko přímo od kozy a né v sušené formě.Dnes není takový problém si toto mléko obstarat.Přeji hodně úspěchú v léčbě AE.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.