| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Anežko, to je s těmi holčičkami pořád něco, viď? Četla jsem tvůj příspěvek a napadlo mě, co zkusit malou vykoupat v heřmánku? Ten zklidňuje a dezinfikuje. Píšeš, že malá to má zarudlý, co zkusit na chvilku ten Infadolan nebo jestli by tam byl opravdu zánět, tak by bylo lepší jít na tu dětskou gynekologii, malé by udělali výtěr a dali pak podle toho mastičku. Moje kamarádka má 4-letá dvojčata-holky a zrovna před nedávnem měly obě zánět a dostaly antibiotickou mastičku s aplikátorem (Macmiror). Moje starší dcerka jí taky měla a opravdu to moc pomáhá. Tebe napadla ta mykóza? Já nevím s tou mykózou, třeba je to opravdu nějaký slabý zánět a je potřeba, aby to zkoukla gynekoložka. Odkud jste? Nejste z Prahy? V Praze bych ti mohla doporučit moc hodnou a milou k dětem paní doktorku s dobrými ohlasy, tak se kdyžtak ozvi. Držím palce, uvidíš, že to bude jenom nějaký malinkatý problém, který rychle vyřeší správná mastička.
Anežko, ještě mě napadlo, jestli se tam malé nemohla dostat střevní bakterie. To se stává poměrně často při špatném utření zadečku a pak to dělá zarudnutí a pálení. To už měla moje starší dcerka taky, byla jsem s ní na gynekologii, udělali jí výtěr, byla to ta potvůrka Escherichea coli - tak dostala miniaturní framykoinové čípky a za 5 dní byl pokoj.
P.S. Jinak holčičky s častými problémy se "spodečkem" by se měly raději sprchovat a nepoužívat mýdlo než koupat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.