Přidat odpověď
Ahoj Anežko, to je s těmi holčičkami pořád něco, viď? Četla jsem tvůj příspěvek a napadlo mě, co zkusit malou vykoupat v heřmánku? Ten zklidňuje a dezinfikuje. Píšeš, že malá to má zarudlý, co zkusit na chvilku ten Infadolan nebo jestli by tam byl opravdu zánět, tak by bylo lepší jít na tu dětskou gynekologii, malé by udělali výtěr a dali pak podle toho mastičku. Moje kamarádka má 4-letá dvojčata-holky a zrovna před nedávnem měly obě zánět a dostaly antibiotickou mastičku s aplikátorem (Macmiror). Moje starší dcerka jí taky měla a opravdu to moc pomáhá. Tebe napadla ta mykóza? Já nevím s tou mykózou, třeba je to opravdu nějaký slabý zánět a je potřeba, aby to zkoukla gynekoložka. Odkud jste? Nejste z Prahy? V Praze bych ti mohla doporučit moc hodnou a milou k dětem paní doktorku s dobrými ohlasy, tak se kdyžtak ozvi. Držím palce, uvidíš, že to bude jenom nějaký malinkatý problém, který rychle vyřeší správná mastička.
Anežko, ještě mě napadlo, jestli se tam malé nemohla dostat střevní bakterie. To se stává poměrně často při špatném utření zadečku a pak to dělá zarudnutí a pálení. To už měla moje starší dcerka taky, byla jsem s ní na gynekologii, udělali jí výtěr, byla to ta potvůrka Escherichea coli - tak dostala miniaturní framykoinové čípky a za 5 dní byl pokoj.
P.S. Jinak holčičky s častými problémy se "spodečkem" by se měly raději sprchovat a nepoužívat mýdlo než koupat.
Předchozí