Dakujem Ti, Petula:-) O chvílku už pojdem domov a chystám sa dopísat doma dnešnú tabulku - stav cervikálneho hlienu a čípku a urobím si aj testík mikroskopom - ten si robím tiež každý den, aby som sa v tom vedela vyznat:-) Práve minulý týžden som si ho objednala a za dva dni mi prišiel. Stál ma síce 3 stovky (je taký maličký, v balení ako rtěnka), ale dúfam, že tam to "kapradí" tento mesiac uvidím:-) Teploty si poctivo meriam, ale zatial nemám čo porovnávat. Je pravda, že aj ked sa to konečne podarí, ešte nie je vyhrané, ale s odstupom času si myslím, že nemá zmysel na potrat mysliet..aj tak by som tomu nemohla zabránit... Nikomu ale neprajem prežívat tolko rokov čakania, ako ja a potom tú bolest. Musíme sa snažit byt v pohode (aj ked to sa niekomu povie, že?), usmiate, papkat vitamínky, plodné dni si samozrejme sledovat, ale milovat sa pre radost a nie pre výpočty:-) Naštastie nás s manželom ešte tá radost z milovania neprešla (a dúfam, že neprejde:-) Ty máš ešte krátku dobu snaženíčka, ale aj tak Ta viem pochopit, prešla som si tiež tými fázami, ako prechádzaš Ty:-) Držím palčeky, nech Ti to čo najskor vyjde:-) Zatial papa.
Předchozí