Tak tady čtu svůj téměř 4 roky starý příspěvěk a potvrzuje se mi, že na to špatné člověk rychle zapomíná. Z porodu mi zbyl hlavně ten krásný zážitek a ty drobnosti kolem k tomu prostě patří. A tak jsem se i teď s druhým těhotenstvím svěřila do péče porodnice v Praze Krči. A uvítání sestřičky slovy: "Jdete si pro druhé miminko?" je vypovídající o jejich přístupu k pacientkám a že jim jich muselo za ty 4 roky projít spousty. Rozhodla jsem se tentokrát u nich nejen rodit, ale i navštěvovat prenatální poradnu a i když se nic bohužel nezměnilo na prostředí tak naštěstí ani na většině těch milých sestřiček.Přeji nejen této porodnici takovýto personál a konečně také více peněz pro důstojné prostředí nejen pro pacienty, ale i právě pro ně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.