Ahoj, Šárko! Včera jsem volala na gyndu a setřička mi řekla, že mám na testování možná ještě brzy, ať si udělám další test za 14 dní, a když vyjde zase negativní, tak mám naklusat. Jenže já to tak dlouho nevydržím! A nevydržela. Koupila jsem si ještě jeden a dneska ráno si to zklamání užila znovu. Už toho mám plný zuby. Nikdy jsem takovýhle zpoždění neměla! Tak si říkám, že se k doktorovi vnutím. Příští týden tam totiž mají dovolenou, a pak zase prozměnu odjíždím na 14 dní já. Jsem z toho na nervy. Jim se to řekne :POČKEJTE!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.