Ahoj Peťulo, já rodila prcka u apolináře, ačkoliv nejsem z Prahy. Já osobně vybírala podle zařízení (to pro případ nějakých komplikací),poskytovaných služeb, referencí a vzdálenosti od domova. Porod mi vyvolávali na 42 týdnu a rodila jsem 36 hodin. Můžu říct, že jsem vybrala porodnici skvěle, protože se vyskytli problémy a já musela na císaře. Za celou dobu pobytu v nemocnici, jsem se NEsetkala s nepříjemnou sestrou nebo neochotným personálem. Vše mi bylo vysvětleno lajcky a s ochotou. A když s u syna vyskytly poporodní komplikace, dostal tu nejleší odbornou péči jakou si může matka pro dítě přát. Toť má zkušenost. Přeji hodně štěstí a zdraví tobě i mimču a pokuď možno rychlý porod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.