Kojit na veřejnosti? Proč ne. Určitě se nestydím, protože nemám za co. A jestli to někomu vadí, je to jeho problém. Kojila jsem snad už všude a se svoji kamarádkou (seznámily jsme se zde), jsme kojily svorně na lavičce ve Stromovce a kolemdoucí důchodkyně to nejen nepohoršovalo, ale dočkaly jsme se i vět typu :"Pan Bůh požehnej". Mám opravdu nepřehlédnutelnou výbavu a tak je toho vidět víc než jen bunda a dítě, a na udivené pohledy odpovídám úsměven a fungujete to. Většinou se na mě lidé usmějí taky. Horší je to s cestováním MHD. Na přeplněné zastávce autobusu jsem najednou sama, která nastupuje vzadu. Mám nízky kočárek (speace line) a jsem dost vysoká a tak jsem se naučila ho nosit sama, ale 160cm maminka by neměla šanci. Nejvíc mě asi naštvalo, když jsem den před porodem jela na Bulovku a dvacet minut jsem stála a čekala, že si někdo všimne mého nepřehlédnutelného břicha. Asi jsem měla být drzejší, ale třeba to pomohlo tomu, že jsme měli holčičku o tři dny dřív.
Takže se holky nebojte klidně kojte tam, kde to miminko potřebuje. Ať si každej trhne nohou.
Předchozí