| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se léčí bradavice

Myslim, ze vsichni dobre vedi, co to je za trapeni s neprijemnou a nepjeknou bradavici. Jako dite jsem se zbavila bradavice chirugycky. Lokalne mi umrtvili kyzi a vyrizli, ale nasledovalo obrovske krvaceni z rany na noze a po zcitliveni umrtveneho mista silena bolest, pri ktere se nedalo ani spat a potom jsem par dnu pajdala. To mi bylo 16. Tentokrat, v mych 24, se bradavice objevila na prostrednicku ruky. Velice neprijemna oskliva a hlavne kazdym dnem se zvetsujici. Po pul roce jsem se ji zbavila. Slava. Jak? Sla jsem k doktorovi, aby mi ji vyriznyl, ale ten me odmitnul, ze jsem tehotna a ze mam prijit za dva mesice, kdy jiz bude miminko na svete, ale poradil mi i jinou moznost odstraneni, ktera pry me bradavice zbavi za 6 tydnu (lepsi nez se s ni trapit dalsiho pul roku, rekla jsem si a vyzkousela). KOUPILA JSEM SI LEK DUOFILM, ALE URCITE BY FUNGOVALA I JINA VODICKA CI KREM NA ODSTRANOVANI BRADAVIC. KAZDY VECER JSEM SI BRADAVICI NATRELA A NECHALA VOLNE BEZ NAPLASTI ZASCHNOUT A PUSOBIT NEKOLIK HODIN. NA POVRCHU BRADAVICE KUZE ODUMRELA. VZALA JSEM JEDNORAZOVY PYLNICEK NA NEHTY A TUTO SESCHLOU KUZI JSEM SPILOVALA. (PYLNICEK BYL CISTE ZA TIMTO UCELEM, ABY SE BRADAVICE NEROZNESLA I JINDE). TENTO POSTUP, MAZANI BRADAVICE VODICKOU A PILOVANI PYLNIKEM JSEM OPAKOVALA KAZDY DEN) BRADAVICE SE ZACALA ZMENCOVAT A JA UVERILA, ZE SE JI DOCISTA ZBAVIM. A OPRAVDU, ZABRALO TO SEST TYDNU A BEZ BOLESTI A BEZ NUZEK, KTERE STEJNE NEPOMOHOU

preju hodne stesti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.