Všechny vás zdravím, před měsícem se mi narodil v sokolovské nemocnici syn Honzík...u porodu byl se mnou přítel a byl velkou podporou...personal při porodu opravdu super, jen mne mrzí, že jsem si v tom spěchu nestihla všimnout jména paní doktorky a porodní asistentky, obě byly neskutečně milé a příjemné, potom už nesloužily a já jim nestihla ani poděkovat...po porodu se setřičky moc hezky staraly o malého a se vší mi byly nápomocny a ochotny...měla jsem problém s tvrdnoucími prsy, jelikož malý si musel lehnout pod světlo se žloutenkou...nemohla jsem tak často kojit...tady se ukázal různý přístup sester...jedna z tech starsich byla velice nepríjemná, když jsem ji poprosila o pomoc...ráno naštěstí nastoupily mladé sestřičky, které byly velice ochotné, nabídly mi odsávačku..(upřímně nechápu proč mi ji nenabídla sestra večer?)...jinak musím napsat ve všem jedničku...jídlo super...PS: vezměte si s sebou příbor, ten jsem neměla a nenapadlo mě vzít si ho s sebou a jíst jídlo malou lžičkou nebylo nic moc
...přesto že jsem z Chebu rodila bych opět ráda v Sokolově....jo a poplatek otce při porodu je 800,- v úvod je napsáno 300,- tak abyste se nedivily....děkuji všem ochotným sestřičkám, které se o mě a melého perfektně staraly...Monika