Mně se zítra vrací robátko z dovolené s babičkou a s dědou. Tím jak jsem doma sama (manžel má krásně rozlítané povolání), tak se sama sebou pořád zaobírám, pořád koukám do STM tabulky a koumám a koumám. A je to na nic. Dneska jsem se vnutila na gyndu. Mám 9 dní od vynechání,jen 12 dní vyšších teplot, 2 negativní TT a břicho mně začíná tak divně pobolívat. A jsem nervózní. Asi na mně bude koukat jak na blázna, ale mě to uklidní. Aspoň doufám. Měj se hezky a ať už ten brácha vyjde. Prý je ze sociologického hlediska věk kolem osmého- devátého roku dítěte jeden z nejvhodnějších k přijmutí nového sourozence. Když už mezi nimi bude taková mezera. Jako u nás. :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.