Tak to mi nedá a musím trochu oponovat. V Motole jsem rodila dvakrát (rok 2/2004 a 10/2007) a moje zkušenost s úklidem je zcela opačná. Každý den se vytíralo, utíral prach a uklízelo se sociální zařízení. Někdy mi to připadalo až obtěžující, jak se tam dveře netrhnou, ale říkala jsem si - nemocnice, musí dbát na čistotu. Nevím, zda by se tak najednou stav zhoršil... Jinak jsem v obou případech byla maximálně spokojená. Je fakt, že na šestinedělí občas "přepracovaná" sestra, ale v prvním případě s prvním dítkem jsem se bála pusu otevřít, ale děti nás naučí a když jsem tam byla podruhé, tak už jsem si dokázala trochu dupnout a nebo se připomenout, když jsem něco potřebovala a nejspíš na mě zapomněly. Ale to je o přístupu obou stran. Podruhé se mnou ležela na pokoji prvorodička a nešlo jí přikládat, zkoušela to a bála se jít za sestrama, tak jsem je šla zalarmovat já a šlo to... Takže z toho vyplývá, maminky, nebojte se zeptat se (i víckrát), nebo se jít připomenout. Žádný učený z nebe nespadl a na co se nezeptám, to se nedozvím...
Přeji všem jen pozitivní zkušenosti a krásný nový rok.
Předchozí