Přidat názor k porodnici Nemocnice
Mám krásného 10ti týdenního syna a rodila jsem 15.10.08 právě ve Frýdku. Obrovská spokojenost s průběhem porodu a péčí na porodním sále. Na porodním boxu jsem měla celkem soukromí, skvělá porodní asistentka jen občas nakoukla jak nám to s manželem jde... když přišlo na tlačení, moc mi pomohli a nebýt obrovské hlavičky a ten den asi rekordní váhy 4,35, byla velká ochota rodit na mé přání bez nástřihu...což teda nakonec nevyšlo.
Bohužel na oddělení novorozeneckém to bylo horší, je klíčové nenechat se odbýt a vyžadovat péči, pak jsou sestry celkem ochotné, ale samy od sebe se nezeptají. Maminky by si měly ohlídat i způsob, jak dokrmují v případě problémů s kojením.
Ohledně kojení je lepší si studovat dopředu nebo jít na kurs, pak tolik nevadí malá podpora personálu s kojením, když člověk ví co a jak, když neví, je to horší a musí se pořád dožadovat a nenechat se odbýt.
Druhé mimi půjdu rodit určitě zase do Frýdku a aspoň touto cestou moc děkuji PA pí. Peřinové, která z mého produ pomohla udělat úžasný zážitek.
Předchozí