Jak se jmenuje Váš malý prcek? Asi je u Vás zásluhou prcka taky veselo. Doufám, že to taky čím dřív budu zažívat. Já jsem si tady na "rodině" taky pročítala všechno, články, diskuze, rady. Nejhorší však je, když si s něčím nevím vůbec rady. Moje teploty, hlen a čípek se většinou neshodují s těmi "tabulkovými".
Například minulý cyklus si myslím že jsem měla taky ovulaci 14. den, ale tak jak si psala i ty, teploty mi stoupaly pomalu po 0,1 stupně. Taky luteální fázi jsem měla 18. dnů. Na ten 18. den jsem dostala měsíčky. Určitě to byla menstruace, protože před menstruací byly teploty vysoké a přes menstruaci klesly. Máš docela pravdu, že je to prostě džungle. Zcela souhlasím.
Strašne moc bych taky chtěla mimi,někdy jsem už docela zoufalá. Většinou se snažím na to tak nemyslet, i když je to hodně těžké. Taky má kamarádka má 2-měsíční mimi, a když ho držím v náručí, nejradši bych si ho vzala sebou. Vím, jsou to šílený nápady :-). I když si myslím, že se snažíme ještě krátce. Snažili jsme se s manželem už asi 5. měsíců, ale teprve 3 měsíc se snažíme cíleně.
Ale nezůstává nic jiného jen se dále snažit a čekat.
Doufám, že drobeček Vám dělá jen samou radost. Zatím zkušenost s Kouzelnou školkou a skřítkem Františkem nemám, což doufám co nejdřív změním.
Promiň za ten dlouhý výlev. Přeju ti krásný víkend.
Ahojky
Zuzi
Předchozí