| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou

Váženy pane doktore,

určitě máte pravdu v tom, že ve vaší porodnici pracuje spousta příjemných a svědomitých doktorů i porodních asistentek. Bohužel se tam najdou i tací, kteří jsou pravým opakem.

Jsem 5 měsíců po porodu a narazila jsem na tyto příspěvky a po svých zkušenostech věřím, že pokud rodička nemá to štěstí a nenarazí zrovna na ty fajn porodní asistentky tak pro ni může být porod velkým šokem

Na sekci jsem čekala kolem 30 hodin, tak jsem mohla porovnat přístup různých směn. Na noční směně byla sestra anděl, která mně moc pomohla jak svou péčí, tak velmi citlivým přístupem, a přesto, že jsem měla neskutečné bolesti, její přístup mně moc pomohl.

Ale co přišlo na ranní směnu to byl děs!!!!!!!!!!!!!!

Nevšímaly si mně, byly nepříjemné. Dokonce to došlo tak daleko, že mně při výměně kapačky pro vyvolaní porodu řekly at si ji zapnu.

Ja byla tak vyčerpaná, že už jsem neměla sílu ani reagovat na jejich narážky a nepříjemné chování.

Věřte tomu, že jeden nepříjemný člověk může ženě znechutit porod na velmi dlouhou dobu.

Nebudu se tu už vypisovat ze svých bolístek.Jsem štastná, že mám zdravého chlapečka a nakonec všechno dobře dopadlo, ale musím přiznat, že diky směně nepříjemných porodních asistentek se budu rozmýšlet, jestli podruhé porodím v UH. A pokud ano, možná budu mít štěstí a oni budou mít zrovna volno.

Přeju všem maminkám dobrý porod a at mají směnu jen andělé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.