Celkově si myslím (po dvou dětech), že zdejší porodnice zase tak špatná není, jak se o ní říká. Záleží na koho narazíte. Jsou zde doktoři a sestřičky skvělí, ale na druhou stranu někteří jsou dost děsní. Někdejší paní primářks Podholová je necitlivé, arogantní a tvrdé monstrum, ke kterému bych se nerada již někdy příště dostala. I kdyby měla sebelepší kvalifikaci. Jedno vyšetření stačilo, děkují....brrrr! Naopak si nemohu vynachválit doktory Kalouska a Hodíka. Na pana doktora Hodíka jsem sice po dobu své několikadenní hospitalizace během druhého těhotenství nedělala asi nejmilejší obličeje a uznávám, že mě v tu dobu svým "černým humorem" nepříliš padnul do noty (ono když je vám zle a cloumou s váma těhotenské hormony, tak ta nálada je ne zrovna nej), ale zpětně uznávám, že je dobrý a zaslouží si respekt. Jen bacha na jeho humor - berte ho s rezervou, ne každému v každé chvíli fakt nemusí sednout, ale jinak je prima. Nejraději ovšem vzpomínám a doporučuji pana doktora Kalouska. Tomu za hodně vděčím a má můj veůký dík. "Rodila" jsem u něj dvěma plánovanými císařskými řezy a musím mu vyseknout velkou poklonu. Zvláště při druhém porodu to bylo hodně šeredné - vůbec celé těhotenství....detaily si odpustím. Každopádně moc nechybělo a nemusela jsem tu být ani já ani můj syn. Jen díky panu doktoru Kalouskovi jsme oba v pořádku. Nejen, že odvedl skvělý výkon u samotného porodu, tak i pát dní po té, co jsem měla pooperační problémy a už jsem to málem znova "zabalila", tak mě s takovou dávkou lidskoti dokázal podržet nad vodou, že opravdu nebýt v tu chvíli u mě, tak tu dnes nejsem. Jemu a jedné skvélě sestřičce (z oddělení šestinedělí - bohužel neví, jak se jmenovala), která si se mnou dala tu práci a pomohla mi rozchodit celý ten malér, abych druhý den nemusela znovu "pod kudlu", což už bych ve svém stavu pravděpodobně nepřežila.....
Předchozí