Dobrý den,i já jsem rodila v Teplické nemocnici. Ale svoje další miminko si půjdu už odrodit du Ústí.
Nemá cenu tady popisovat kdo a jak, ale celkově řečeno..nepříjemné prostředí i péče sester. Lékař Černý byl profesionál se vším všudy, tomu děkuji za péči při porodu. Chová se k rodičkám vždy mile. Škoda, že tam není celou dobu porodní, to by se chovaly i sestry jinak. Ale také se stala chyba, že nikdo nenapsal do papírů šití...a mě stehy vyndaval až můj gynekolog po šestinedělí.
Jo....a ještě jedna perlička....příděl košilek na den, jsme museli dodržovat. Nedej bože, když nám je miminko stihlo počůrat..pak jsme si je prali a sušili sami. Na další jsme neměli nárok...prostě na víkend se nepralo a navíc nemají. Odpověď byla: "starejte se" Ta sestra byla arogantní a možná už tam nepracuje.....
A také mě udivovalo:" sbalte se" a v porodních bolestech si musít přenést tašku až na sál...a ještě se trefíte do konce směny sestry, která chce domů a musí vás odrodit.
Porod byl v pohodě, miminko mělo 4,30 kg a stačilo jen 2x zatlačit, ale přitom si ještě vyslechnete, když mi píchla plodovou vodu, že jsem "ohodila" sestře čisté ponožky a s klením vás i nastřihuje, aniž by se pokusila porod vést normálně. Když jsem se ptala, proč mě střihá, oodpověděla, že už nejsem tak pružná po prvním porodu a bylo to. Podotýkám, že vše bylo při druhém porodu jen s jednou sestrou a bez lékaře. Před nimi by se tak určitě nechovala.
Věřím, že lékaři v teplické nemocnici jsou super profesionálové, ale ať se na mě nezlobí, sestřičky jimi ještě nejsou.
Proto si k dalšímu porodu vyberu ústeckou porodnici, protože tam jsou i sestřičky lidé na svém místě.
Přeji všem maminkám,které se rozhodnou rodit v Teplicích jen a jen skvělý zážitek z porodu a zdravý uzlíček lásky.
Předchozí