nedávno jsem ti posílala majlíka jako reakci na tvůj příspěvek o uklízení a teď je tady daleko vážnější téma. Hrozně s tebou cítím a určitě bude všechno v pořádku. Někteří lékaři mi připadaj jak prdlí a mám pocit, že z hloupých nebo necitlivých lékařských výroků, které jsem za svůj život slyšela, bych mohla sestavit sborník. V současnosti pokud se mě jakákoliv doktorka snaží seřvávat za cokoliv (to vás přece nemůže bolet, nebuďte hysterická atd. atd.), tak jí seřvu zpátky, v případě nutnosti odejdu a na totéž vyšetření jdu k jiné. (Týká se i doktorů-mužů). A jak se tady psalo v jiném příspěvku, ta pravděpodobnost poškození je tak minimální, že by se o tom snad ani nemělo mluvit. Drž se a zkus být v pohodě, určitě budeš mít krásného zdravého a chytrého syna. Jaruna (Helena)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.