Taky jsem se moc nasmála. Dokonce se mi prvně podařilo k Rodině přilákat manžela a pobavili jsme se spolu. Některé body jsme brali s rezervou (ten odpor k cizím filmům je typický snad jen pro Američany), nad jinými jsme si ujasnili své názory (prkýnko nahoře mě nevytáčí a můj muž si myslí, že mi krátké vlasy sluší). Vymysleli jsme spoustu dalších rad od muže ženám a od ženy mužům podle toho, co nás osobně na tom druhém štve. A celá tahle debata byla velmi příjemná a veselá, bez vzájemných výčitek, na které by normálně asi došlo, kdybychom si chtěli říct, co nám vadí. Takže Míro, dík za překlad.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.