Ahoj Klarko, dik za moc zajimavy prispevek. Mame s manzelem stejne prani - vychovat deti bez televize. A tak jsem Tvym clankem povzbuzena, ze to neni blaznivy napad. Ja jsem byla vychovana bez televize. Ve svych 25 letech uznavam, ze jsem o nic neprisla. Je sice pravda, ze jsem se neumela zapojit do konverzaci o "Beverly Hills", ale ty taky nikam nevedly. Kamaradu a kamaradek mi to neubralo. Televizi jsme nemeli NE kvuli financnim duvodum, nybrz z rozhodnuti rodicu. Rodicum jsem to take nemela nikdy za zle... Nejak jsem jim asi dovedla verit, ze neni o co stat. Hodne se nam venovali, a tak nudu jsme s bratrem neznali. Diky E.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.