| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O večerníčkovské hysterii

Rozhodnutí o tom, že náš (starší) syn dorostl k večerníčkům, jsme učinili před jeho třetími narozeninami. Pomohl nám k tomu jeho tehdejší zánět středního ucha - jeho první vážnější nemoc. Byl to jeho první pořad v televizi. Dodržuji totiž pravidlo, že když jsou děti vzhůru, televize je vypnutá. Byla bych nerada, aby si na ni zvykly jako na kulisu a běžnou součást života. Taky mě děsí, když vidím jak se děti na obrazovku přilepí a v tu chvíli nevnímají nic jiného a nebo se dožadují zapnutí televize, protože nemají nic lepšího na práci. U Tomíka nám záměr zdravého koukání na televizi zatím vychází. Přes léto televizi nezapínáme vůbec a přes zimu jsme ve čtyřech letech přidali jednou týdně Kouzelnou školku (páteční - jinak stejně nejsme dopoledne doma). Občas ale taky udělujeme vyjímky. Tomík je v pohodě, zkoukne pohádku a televizi vypíná. Horší to je ale s naším mrňousem. Ten bere televizi už jako samozřejmost. Sleduje ji totiž z bráškou - i když jsem se ho od toho snažila odradit. Nedal se a jeho nadšení z televize je nelíčené. Občas si říkám jak je dobře, že znají jen večerníček a Kouzelnou školku.
Ještě k Teletubies - musím se přiznat, že jsem je nikdy neviděla, ale podle toho co jsem slyšela, není ani o co stát.
Nelitujte tedy toho, že se Vám nezadařilo zařadit televizi do rodiného programu. Já si totiž myslím, že čím déle se na ni začnou děti dívat, tím lépe.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.