Vážené maminky,
v červnu 2004 jsem přivedla na svět našeho Honzíka v porodnici ve Vyškově...předtím jsem se asi jako většina nastávajících maminek rozhodovala, kde miminko porodím (Brno, Prostějov, Vyškov)...jelikož je pro mě Vyškov nejspádnější a zjistila jsem, že tato porodnice od 25. týdne těhotenství pořádá předporodní kurzy, uvítala jsem tuto příležitost se připravit na "cestu k miminku". Kurzy byly bezvadně vedené zkušenými porodními asistentkami a musím uznat, že mi dost pomohly např. mohla jsem si "nanečisto" vyzkoušet dýchání v porodních dobách, různé cvičení (i pro tatínky),prohlédnout si porodní sály a také se "seznámit" s personálem porodnice...maminky, když přišel "den D" a já nastoupila do porodnice, setkala jsem se známými tvářemi a tudíž byla v relativně psychické pohodě. Personál je tady skvělý, profesionální a hlavně lidský, což je důležité, aby se člověk cítil psychicky v pohodě...a to jsem tu proležela 2 celé dny a 3 noci! Opravdu, kdo se z vás rozhoduje, neváhejte a jděte do Vyškova, navštěvujte kurzy (je to lepší než si číst teorii v knížkách), věřte personálu a sami sobě! Dočkáte se a brzy vám bude vrnět v náručí váš malý drobeček...hodně štěstí. Eva
Předchozí