Ahoj Mariano, neporadím zda je vhodné dávat mléko místo oběda, ale myslím si, že místo kaše večer to lze. Já svému 14-ti měsíčnímu synovi takto dávám sunar již od 6-ti měsíců jelikož jsem pro nedostatek mléka musela ukončit kojení. Podávala jsem i kaše Sunarka nebo kaše od fy Nestlé, všechny jsou k dostání v lékárnách v několika příchůtím, jsou instantní, takže se nemusí vařit a mému synovi velmi chutnají. Také mu občas podám kaši z lahve předpis na ni najdede na sáčku Zátkova jemná krupička. Pokud ji neseženete (určitě je k dostání v každém obchodě) já Vám ho ráda napíšu. Martina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.