| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku O večerníčkovské hysterii

Ano, i u nás se stalo něco podobného. Já televizi moc nesleduju, a často tak mám spor s manželem: „…furt sedíš u televize…“ vs. „až skončí tenhle film ,chci se kouknout na zprávy, ty první jsem neviděl, a pak dávají…“ Dcera večerníček sledovala od malička (býval to jediný způsob, jak jí udržet při večeři v klidu a vpravit do ní trochu stravy), ale šok byl pro nás Krtek, přesněji Krtek a autíčko. Dcera se zájmem hleděla na zcela srozumitelný příběh se srozumitelným koncem – krtek už má vytoužené autíčko a odjíždí a mává z kolečka uprostřed černé obrazovky a KONEC. Trvalo to asi pět vteřin, než se objevila hlasatelka. V tu chvíli se ozval ohlušující jekot, řev a pláč a vztek. Chlácholení nezabíralo. Mít video, okamžitě jedu do půjčovny snad až do Brna. Za hlasitého škytání a vzlykání, jsem odsouvala stolek a dítě div že do televize nevlezlo, zkoumalo kabely, prostor pod televizí, koberec a přilehlé skříně. Krtek NEBYL.

Ad. diskuze televize ano či ne – taky jsem spíš proti, ale nic se nemá přehánět, a myslím, že Kouzelná školka, Kostičky, Večerníček a sem tam nějaké video za deštivého odpoledne, není nic, co by z dětí dělalo „notorické sledovače televize“ či násilníky. Nerada pouštím Teletubbies nebo Pokémony…

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.