Tak já jsem v Krči rodila 3x a 3x jsem ležela na nadstandardu, aniž bych někomu něco musela dávat. Je pravda, že jsem se 3x stěhovala ze shora, ale ono je to fakt o tom, že líná huba holé neštěstí. Poprvé jsem ležela 10 dní na šestinedělí, protože jsem měla termín a syn byl KP, ale když už to vypadalo k porodu, tak jsem se začla pídit po nadstandardu a 2 dny před porodem se uvolnilo místo na nadstandardu a já se stěhovala. Podruhé a potřetí z příjmu volali na nadstandard, a pokaždé jim řekli, že teď nemají místo, ale že během dne se uvolní, což se stalo a tak poprvé jsem ještě těsně před porodem, podruhé krátce po porodu šla na nadstandard.
Není pravda, že by někomu nadstandard drželi, co pamatuju, tak jediný občas volný pokoj je gynekologický nadstandard, kde ale nemůže být miminko, jinak mají stále pokoje plné a je to jen o štěstí. To že je pokoj chvíli prázdný neznamená, že tam nikdo není, při prvním porodu jsem byla na sále 32 hodin, ale celou tu dobu jsem měla v pokoji věci. Takže prázdný nebyl.
Předchozí