přeju ti moc pěknou dovolenou a ať se z ní vrátíte už čtyři. Taky budu mít dovolenou možná až na dva týdny. Taky mám dost stresů v práci, takže dva týdny by byly akorát. A taky by to bylo dobrý na to, abych pořád nechodila na tyhle stránky koukat co je tady nový. Jo, ta dovolená, už aby tady byla. Tak Váš Pepíno je v těch nejlepších letech. Nežádá se mu už taky sourozenec? S tím mím věkem máš pravdu, jsem od tebe mladší. V listopadu mi bude 26. Ale myslím, že na věku moc nezáleží, to mimi se dřív nebo později povede. Po dovolené se znovu ozvu, co a jak. Pořádně si oddechněte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.