To je dost zajímaý, protože já se po něm pídila rovněž několikrát denně, jak jsem níže psala, pokaždé mi sdělily (poté, co na chodbě vyvolávaly, ať jdou převlíct nadstandart, že paní jde domů), že já už jdu stejně za chvíli domů. Nakonec jsem tam byla deset dní a ptala jsem se po něm několikrát denně. A věci na pokoji? Ha, ha. S kontrakcema jsem si musela sbalit všechny věci a odnést si je svépomocí na porodní sál, kde mi je daly do skříňky. Po klistýru mě táhly na vyšetření na sál, odtud mě odvlekly zpátky do skříňky - možná si pamatujete, že to není zas až tak krátká vzdálenost-, kde ale zjistily, že jsem tam zbytečně, protože jsem jim ty papíry už dala, což jsem jim říkala celou cestu do té skříňky. A víte co je hodně vtipný? Poslaly mi manžela pryč, jen mu řekly, ať přijde tehdy a tehdy, zazvoní a ony ho za mnou pustí. Udělal to, zvonil, zvedly to a na dotaz, co je se mnou, že už jsem tam fakt nějak dlouho, mu vytrvale tvrdily, že já tam vůbec nejsem. Mezi námi, celý porod proběhl tak, jako by na mě zapomněly. TAkže nějaký ódy na Krč jsou fakt vtipný. A líná huba, to teda opravdu sedí. Asi bych musela mít hlásnou troubu. Jenže to,ž e jste tam rodila 3x a 3x se vám to nestalo, neznamená, že když přijede někdo s úplatkem, tak máte smůlu, huba nehuba. Kdyže jste to tam odrodila?
Předchozí