Ahoj Marťo, to jsem já co jsme na tom podobně...
Nějak ty příspěvky blbnou, taky jsem si všimla. Že by to někdo třídil?? Chtěla bych ti napsat názor. Myslím, že je to u tebe tak, že opravdu OVU byla 17 DC. I když bylo tulení těsně před a po tak je určitě velká šance že se zadaří. Prosím tě zkus na to tak moc nemyslet (i když se to nedá já to dobře vím). Nevím, jestli si děláš i OVU testy z moči, těmi to jde taky poznat. Já sleduji STM a měřím teprve třetí měsíc, ale až ten třetí měsíc mi to trochu dává smysl. Bílek taky nemám úplně vodnatý a čirý, ale bělavý a sucho taky skoro nikdy. Je taky důležité kde hlen zjišťuješ. Podle mě nejlepší je přímo na čípku a to 2 prsty. Tak jak je to popsáno v článku od Aleny. (Když jsem zkoušela 1 prstem, nic jsem nenašla!)
Určitě je žena neplodná třetí den po ovulaci a i když je lepší, aby "spermie čekala na vajíčko", tak je velká šance!! Nenervuj se, měř dál teplotu a pokud zůstane vysoká 18 a víc dní máš to v kapse!!! Vlastně v bříšku. Jedna holka tady odtud (Iv*) měla tulení 2 dny před OVU a je možná těhotná. Netrpělivě čekám na zprávy od ní. Tak papa adržím ti palečky moc a moc. Hanka
Předchozí